EN
EL
Χάρτινες Κρεμάστρες - Ditto
the original

ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Σύγχρονος και οικολογικός τρόπος οικοδόμησης
Εταιρικής Ταυτότητας
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ
ACCESSORIES
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ DITTO® - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
Επαγγελματικές κρεμάστρες ρούχων
Επαγγελματικές κρεμάστρες Ditto
Κατασκευές υψηλής σχεδίασης για για τη νέα εποχή!

Ο κόσμος αλλάζει, το ίδιο και η βάση των καταστημάτων λιανικής. Η νέα γενιά καταναλωτών έχει αναπτύξει διαφορετικές πεποιθήσεις σε σχέση με την αγορά προϊόντων.

Οι διακριτικοί τόνοι στέλνουν διακριτικά μηνύματα και αυτό είναι που χαρακτηρίζει τις ευσυνείδητες εταιρείες.

Ο τρόπος παρουσίασης ενός προϊόντος είναι εξίσου σημαντικός με τη μελετημένη συσκευασία του. Όταν οι εταιρείες δεν εστιάζουν όσο πρέπει στην παρουσίαση των προϊόντων, κινδυνεύουν να δημιουργήσουν αρνητικές αντιλήψεις, οι οποίες δεν αντιστρέφονται εύκολα.

Με τις Χάρτινες Επαγγελματικές Κρεμάστρες Ρούχων της Ditto® Hellas, xάρη στη βιώσιμη σχεδίαση τους, διευκολύνεται η αποστολή των σταντ, παρέχεται η δυνατότητα εκτύπωσης λογότυπου, χρησιμοποιούνται λιγότερα υλικά, προβάλλονται περισσότερα προϊόντα-ρούχα στο χώρο του καταστήματός σας και προσφέρεται στους πελάτες σας η δυνατότητα να πάρουν, κατά περίπτωση, το τυπωμένο σας brand στο σπίτι τους, έτσι ώστε να τους συνοδεύει, αλλά και για να συλλέξουν τα δεδομένα σας.

Στην Ditto® Hellas σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξοπλισμό έκθεσης προϊόντων για καταστήματα λιανικής ο οποίος:

Επαγγελματικές κρεμάστρες ρούχων - Ditto Hellas
Χάρτινες επαγγελματικές κρεμάστρες ρούχων Ditto®. Μια πρωτοποριακή καινοτομία στον τομέα του σύγχρονου μάρκετινγκ και branding, της αποστολής και της διάθεσης ενδυμάτων.
Εκτύπωση λογότυπου - Brand Name:
Προβάλετε την επωνυμία του καταστήματος ή της δουλειάς σας μέσω των κρεμαστρών Ditto® προσθέτοντας ένα όνομα, μια φωτογραφία ή το λογότυπο της εταιρείας σας!

Στην Ditto® Hellas μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε προσφέροντας την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών εκτύπωσης.

Το λογότυπο της εταιρείας σας ή η επωνυμία-Brand μπορούν να τυπωθούν στη μία ή και στις δύο πλευρές της κρεμάστρας μέσω μεταξοτυπίας ή μηχανής ταμπόν. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εκτύπωσης ολόκληρης της κρεμάστρας στο σχέδιο της επιλογής σας μέχρι δύο (2) διαφορετικά χρώματα.

Τέλος, εάν θέλετε να δώσετε μια ανάγλυφη* απεικόνιση εκλεπτυσμένης αισθητικής ή ένα τετράχρωμο* φόντο π.χ. μια φωτογραφία του καταστήματός σας στις κρεμάστρες Ditto®, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα αναλάβει να καλύψει τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.
*Ελάχιστη ποσότητα 5.000 τεμ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “GARMENTS on DITTO®”:
Η εταιρεία OIA Global είναι μια κορυφαία εταιρεία παροχής παγκόσμιων υπηρεσιών logistics, συσκευασίας και προμήθειας υλικών.

Το πρόγραμμα Garments on Ditto® δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την OIA Global, με σκοπό την προώθηση της αποδοτικότερης αποστολής σε κρεμάστρες ρούχων και την αντικατάσταση δισεκατομμυρίων πλαστικών κρεμαστρών μιας χρήσης, οι οποίες καταλήγουν κάθε χρόνο στις χωματερές στο πλαίσιο προγραμμάτων "Garments on Hanger" (Ενδύματα σε κρεμάστρα, κατά την παραγωγή ή την μεταφορά). Το παραπάνω πρόγραμμα επιφέρει δεκάδες σημαντικά πλεονεκτήματα για τους καταστηματάρχες / επιχειρηματίες.

Στα πλεονεκτήματα του προγράμματος Garments on Ditto® περιλαμβάνονται και τα εξής:

Χάρτινες Κρεμάστρες Ρούχων από ανακυκλωμένο χαρτί “Proterra”!

Ένα από τα βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι η κρεμάστρα ρούχων Ditto®, κατασκευασμένη από ινόπλακα, από το 100% ανακυκλωμένο χαρτί Proterra.

Η κρεμάστρα είναι εξαιρετικά ανθεκτική, και προσφέρει πλεονεκτήματα μάρκετινγκ και λιανικής πώλησης που δεν μπορούν να προσφέρουν οι πλαστικές κρεμάστρες.

Ο Gary Barker, ιδρυτής και CEO της Ditto Brand Solutions, μας είπε:

«Οι περισσότεροι νομίζουν ότι οι πλαστικές κρεμάστρες των καταστημάτων χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά, αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά την πώληση των ενδυμάτων αχρηστεύονται (εύκολο σπάσιμο ή πέταμα».

Σύμφωνα με μελέτες, το 85% των πλαστικών κρεμαστρών των καταστημάτων απορρίπτονται, με αποτέλεσμα να καταλήγουν κάθε χρόνο στις χωματερές 34 δισεκατομμύρια κρεμάστρες.

«Τα καταστήματα λιανικής μπορούν να μειώσουν το κόστος αποστολής και αποθήκευσης κατά έως 20% και να συμβάλλουν σημαντικά στη βιωσιμότητα μέσω του προγράμματος Garments on Ditto®».

Steve Akre
Αντιπρόεδρος OIA,
Ανάπτυξη Εργασιών

DITTO SOCIALS »
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
PROUDLY “GREEN” CERTIFIED
Ηλεκτρονικό κατάστημα
Πιστοποιητικά και βραβεύσεις
DITTO HANGERS HELLAS • CERTIFIED DISTRIBUTOR FOR GREECE - ITALY - CYPRUS
COPYRIGHT© 2016 - VERSION 1.1